Hvad man bør gøre efter brug af en feberscanner
Det er ikke så svært at skaffe en feberscanner. Den kan du faktisk få på det meget sigende https://feberscanner.dk/ .
Det er lidt en videreudvikling af den type feberscanner, som de fleste nok kender til, hvor man kan få mere eller mindre præcise målinger derhjemme i privaten. Dem, som man bruger på hospitalet, er endnu mere præcise, men her er også tale om lægeligt udstyr, som de færreste nok har råd til at have derhjemme.
Men den her feberscanner kan bruges mange steder af både private, virksomheder og offentlige steder, men hvad skal man så lige gøre, når man har fået foretaget ens måling og så står tilbage med et resultat?
Man laver jo ikke den slags for sjov, så der skal jo være et alvorligt formål med det, som man skal agere efter.
Er der feber eller ikke feber?
De fleste af os kan huske fra små, hvordan vi håbede på, at feberen ville bonne ud på måleren, så vi kunne blive hjemme fra skolen – og måske snød vi ligefrem med febersymptomerne.
I denne ombæring er det jo ret alvorligt, om man noterer sig en feber eller ej, eller bare symptomerne med den, for det er så her, man skal sørge for at holde sig fra folk, så man ikke smitter andre.
Så hvis man får bekræftet en feber, så er det med at blive hjemme og begrænse smittefaren, og så må man ellers få fat i noget medicin og se at blive rask.
Men måleren kan måske ramme forkert, så den siger feber, men man føler sig ikke syg. Måske er man bare hårdfør, men hvis man har en mistanke om, at der ikke er feber, så er det jo bare med at måle igen.
Der er jo ingen grund til at søsætte noget stort, hvis det bare var en and. Men ellers skal det skam tages seriøst.