VVS på Amager – find hjælp online

VVS på Amager – find hjælp online

Skal du have renoveret dit badeværelse – eller skal hjemmets varme system tilsluttes til fjernvarme nettet? Så har du brug for hjælp fra en autoriseret VVS installatør.

Hvordan kan en autoriseret VVS installatør hjælpe mig?

Faktisk er det lovpligtigt at benytte sig af en autoriseret VVS installatør, når det handler om de faste VVS installationer i boligen. Det drejer sig eksempelvis om rørledninger, som leder drikkevand, spildevand og gas.

Det er vigtigt, at alt arbejde i forbindelse med disse installationer foregår ved en autoriseret håndværker, som ved hvad der er op og ned på disse rør. Forsøger du dig selv som VVS mand, kan du risikere at forårsage skader på bygning og materiel – og du kan faktisk også bringe dit eget og andre menneskers liv og helbred i fare.

Hvem er Claus A. Axmark VVS?

Claus A. Axmark VVS er dit VVS firma på Amager. Som VVS firma er Claus A. Axmark VVS nytænkende og innovativt, og altid med på det seneste nye inden for vs løsninger. Har du brug for en fremtids sikret og kreativ løsning, kan du med fordel kontakte Claus A. Axmark VVS. Hos Claus A. Axmark VVS vægtes kvaliteten af såvel det udførte arbejde som i de anvendte materialer meget stærkt, og kundens tilfredshed sættes i højsædet.

Claus A. Axmark VVS udfører alt inden for VVS arbejde, her under etablering af fjernvarme anlæg eller centralvarme og gasfyr, indretning af VVS installationer i forbindelse med renovering af badeværelser, reparationer af eksisterende VVS installationer samt montering af sanitet. Claus A. Axmark VVS betjener fortrinsvis kunder i områderne Amagerbro, Sundby, Kastrup, Tårnby og Dragør, men kører gerne i hele København.

Claus A. Axmark VVS er medlem af TEKNIQ, hvilket giver dig garanti for den håndværksmæssige kvalitet af det udførte VVS arbejde.

Du kan læse mere, og få hjælp til VVS i Sundby, via hjemmesiden caavvs.dk