VVS hjælp i Aalborg – find den online

03 februar 2021 astrid_pedersen

Står du for at skulle renovere din bolig og i den forbindelse modernisere dit køkken eller dit badeværelse? Så skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Kan jeg ikke bare selv ordne VVS arbejdet i forbindelse med min renovering?

Måske tænker du at du er en dreven gør det selv mand som sagtens kan håndtere de få VVS opgaver forbundet med modernisering af køkken og bad. Men selv om du måske godt ved hvad der skal gøre er det vigtigt at du er opmærksom på at det faktisk ikke er tilladt for dig selv at udføre dette arbejde.

Alt hvad der hidrører under faste VVS installationer i en bolig skal i følge gældende dansk lov håndteres af en autoriseret VVS tekniker eller installatør. Og det er ikke for sjov at denne regel er indført – eller for at genere dig. Det er i erkendelse af at VVS arbejde er højt specialiseret arbejde som indebærer en vis risiko og derfor kræver en særligt uddannet og autoriseret fagperson.

Hvis du selv giver dig i kast med VVS arbejdet kan du, kort fortalt, risikere at få andre menneskers liv på samvittigheden. En forkert samlet gas ledning kan medføre læk, som kan forårsage såvel farlige gas eksplosioner som kulilte forgiftning hvilket som bekendt kan have fatal udgang. Og hvis du anretter skader på bygningen ved dit klamphuggeri kan du være forvisset om at forsikringen ikke går ind og dækker omkostningerne forbundet me udbedring af disse.

Få professionel assistance til VVS i Aalborg

Det kan således godt gå hen og blive rigtig dyrt for dig at spare VVS installatøren væk. Du kan således lige så godt bestille VVS hjælp til din renovering i god tid – og gerne hos en VVS mand tæt på din bopæl. Du kan finde dygtige og erfarne fagfolk hos Erik Lytzen A/S – læs mere på lytzen.dk.