Valg af erhvervsmurer i Gentofte

01 marts 2020 lotte_hindsberg

Står du med et ide til at få bygget en ny række huse eller sætte dem i stand for så at sælge dem vil du på et tidspunkt skulle have fat i en erhvervsmurer. Det kunne f.eks. være en erhvervsmurer i Gentofte, hvis det er i den kommune du har planer at projektet skal gennemføres. Det kan være en god ide at benytte sig af en lokal entreprenør, da de har et større kendskab til området og de håndværkere der er i området.

Valg af erhvervsmurer

Hvis du har et projekt, hvor du har brug for en erhvervmurer og ikke en murer til en enkeltstående opgave, som det f.eks. er at murer et badeværelse op i en privatbolig, kan du være en god ide at vælge at udbyde opgaven i entreprise eller få en projektleder til at vælge, hvis du ikke allerede kender en. Ved at vælge en lokal projektleder, er du med til at sikre at han har et godt lokalkendskab, men det er også nemmere at mødes med projektlederen, hvis han er fra området end hvis du har valgt en der bor i Nordjylland. Husk at vælge en der er kendt for at have høje krav til kvalitet, dermed sikre du dig at han efter al sandsynlighed også vil vælge en erhvervsmurer, der har samme høje standard. 

Murer som erhverv

Murerfaget har eksisteret i små tusind år i Danmark. Lige siden at man fandt på at bygge kirker i mursten. Senere fandt man ud af at jorden var fuld af ler, så det var let at få lavet mursten og efterspørgselen efter murstenshuse steg da det passede bedre til det danske vejr. Det gjorde at der i middelalderen blev lavet et murerlaug, hvor man skulle være medlem. Munkene som også tidligere også murede blev begrænset til at det kirkelige arbejde.