Styrk medarbejdernes kompetencer med et sprogkursus på højt niveau

01 marts 2020 astrid_pedersen

Leder du efter en udbyder af sprogkurser i Herning, hvor dine medarbejdere kan få grundig og effektiv sprog undervisning på et højt niveau? Så kan du med fordel tjekke Ypsilon.

Hvem er Ypsilon?

Ypsilon er leverandør af sprogkurser særligt rettet mod professionelle i erhvervslivet. Hos Ypsilon kan du lære at begå dig på en lang række forskellige sprog.

Hos Ypsilon finder du udelukkende kompetente og vel uddannede undervisere, som selv besidder en vis erfaring fra erhvervslivet. Derfor har undervisere hos Ypsilon stærke forudsætninger for at sætte sig ind i de udfordringer, du som leder eller nøglemedarbejder i en international virksomhed står over for i en kommunikations situation.

Underviserne hos Ypsilon gennemgår løbende kurser og uddannelser for at holde sig a jour med den verden, som udgør en global arbejdsplads. Denne nyttige erfaring danner basis for udvikling af altid opdaterede og aktuelle undervisnings materialer.

Hvad kan Ypsilon tilbyde?

Ypsilon tilbyder sprogkurser på alle niveauer i sprog så som engelsk, fransk, italiensk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk og tysk for dansk sprogede elever.

Har du som virksomhed indhentet arbejdskraft fra det store udland, kan Ypsilon også tilbyde dansk kurser for fremmedsprogede, og du kan eventuelt supplere med et af de vel tilrettelagt web kurser, som Ypsilon har udviklet. Som virksomhed kan du tilmed vælge at få skræddersyet dit sprogkursus hos Ypsilon, således at det passer perfekt til dine medarbejderes niveau og behov.

Når du vælger at lade Ypsilon forestå undervisning af dine medarbejdere, er du altid sikker på at denne foregår på et højt og intensivt niveau – og med højst fire studerende per underviser. Du kan vælge mellem fire forskellige kursus modeller: Intensiv kurser, crash kurser og special kurser. Special kurser er en kursus form, som tilpasser særligt til enkelt kursister eller hold af kursister fra samme virksomhed.

Du kan finde dit sprogkursus i Herning på Ypsilon.dk