Start diamantbrylluppet på den helt rigtige måde med morgenmusik

02 marts 2021 Emilie_Jacobsen

Diamantbryllup er en ganske særlig begivenhed, som det ikke er mange mennesker forundt. 60 år skal du have været gift, før du kan fejre diamantbryllup med din udkårne. Meget kan derfor komme på tværs inden. Derfor er det også, at du modtager et brev fra regenten, hvis du kan fejre dit diamantbryllup. 

At have været gift i 60 år er virkelig noget, der bør fejres. Det kan selvfølgelig være meget forskelligt, hvordan du ønsker at fejre dagen, men noget af det, der er absolut nødvendigt, er hornmusik. At blive vækket med hornmusik hører sig til i Danmark.

Det er en sjov og hyggelig tradition, når venner og familie kommer forbi og synger om morgenen. Derfor er det bestemt også noget, du skal unde dig selv – eller endnu bedre sørge for at give børn og børnebørn et vink om, at de skal arrangere. 

Kompetent band

Der findes selvfølgelig mange forskellige bands, der kan stå for diamamtbryllupsmusik i København. Et af de bands, der dog bestemt er værd for dig at overveje, er orkestret bag morgen-musik.dk. Det er tre herrer, der har mange års erfaring med at stå tidligt op og spille for brudepar i alle aldre. Du kan derfor være sikker på, at de er der til tiden – og at de leverer en formidabel musikpræstation. 

Udover at være gode til at spille musik er de tre også lune mennesker, der forstår at tilføre noget humor og stemning. Det kan være afgørende en råkold januarmorgen, hvor I alle sammen står og fryser og bare glæder jer til at kunne komme ind i varmen og spise rundstykker. 

Orkestret har et fast reportoire af sange, som langt de fleste kender. De spiller altid tre sange: I Østen stiger solen op, Det er så yndigt at følges ad og de to første vers af Svantes lykkelige dag – den med “om lidt er kaffen klar”.