Sprogskole til dette sprogvalg

Sprogskole til dette sprogvalg

Der findes utallige sprog ude i den store vide verden.

Man kan forske i gamle sprog, der ikke bliver talt længere, og man kan studere nulevende sprog – og så findes der jo dialekter, accenter, afarter med videre.

Ja, man kan jo endda også opfinde ens eget sprog, for selvom det ikke bliver internationalt anerkendt, så forhindrer ingen jo i at opfinde ens eget sprog, så man kan tale sammen i kodesprog eller af anden grund.

Nogle sprog er også nemmere at lære end andre, hvis man kigger på de grammatiske regler og ser på, hvor mange undtagelser der er, eller hvor man kan regne nogenlunde med, at man læser, også er sådan, som det udtales.

Sådan er man jo ikke altid så heldig, og tit og ofte kommer det jo også an på, om man er vokset op med det samme skriftsprog eller ej, for det vil nok være lettere for en tysker at sætte sig ind i det danske sprog, end hvis man har en kineser, der er vant til at læse mandarin med videre.

Dansk er faktisk ikke et let sprog, og det kan selv mange af os, der er vokset op med sproget, indrømme.

For der er undtagelser, man læser ikke tingene, som de er skrevet, og tit lyder det som om, at vi mumler.

Så det med lær dansk er ikke noget, som man bare lige opnår på en eftermiddag, for så skal man da virkelig være et naturtalent af et sproggeni!

Langt de fleste mennesker skal i så fald gennem et kursus af længere eller kortere varighed efter, hvor meget kendskab de har til dansk i forvejen.

I den sammenhæng vil vi gerne henvise til FEGU-hellerup.dk, der tilbyder mulighed for at lære det danske sprog.

Selvom dansk ikke er et særligt udbredt sprog, så er det vigtigt at lære for at begå sig i Danmark – og så kan man lige så godt lære det af de bedste.