Spar tid og få en tømrer til at lave din nye træterrasse

29 oktober 2020 lotte_hindsberg

Nogle elsker gør det selv-projekter, andre ser det som en sur pligt. Hører du til den sidste gruppe, kan du med fordel spare tid, som kan bruges til andre ting eller projekter ved at ansætte en håndværker til at udføre det nødvendige. Det kan f.eks. være at få lavet en ny træterrasse.

Udover det praktiske med selve det at bygge træterrassen, er der også en masse råd og vejledning at hente fra din tømrer, der gør at det endelige resultat ender med at blive markant flottere, end hvis du selv havde kastet dig ud i projektet. Det kan f.eks. være en tømrer i Fredericia, der råder og vejleder dig.

Hvor skal træterrassen ligge

Som ny boligejer er det fristende at få anlagt en ny træterrasse, som noget af det allerførste man gør. Som ny boligejer kan det imidlertidig godt betale sig at vente. Gerne et år eller 2. Det giver jer tid til at lære haven at kende. I lære også hvordan solen falder og hvor det blæser ekstra meget. Det vil være lidt ærgerligt at bruge penge på at få en terrasse bygget lige der, hvor det blæser mest i haven. 

Det kan også være at i allerede har en terrasse, men gerne vil have en mere i en krog af haven, lige der hvor der er mest ro og blomsterne er smukkest.

Du kan også få råd og vejledning af din tømrer. Udover at være uddannet til at kunne arbejde med træ, har han også en lang erfaring med at bygge. Den erfaring og viden kan du med fordel drage nytte af.

Han, tømreren, kan også råde og vejlede dig i hvilken træsort du med fordel kan vælge at få bygge din terrasse i. En af de ting du skal være opmærksom på er, om du er god til at vedligeholde.