Skab et unikt udtryk med rå beton gulve

10 april 2020 astrid_pedersen

Inden for det seneste årti er cement og beton gulve kommet på mode. Dette er sket i takt med at en indretnings trend, som foreskriver et urbant eller industrielt look, har vundet indpas i Danmark.

Det er blevet in at bo som på et klassisk New Yorker loft, i en gammel industri eller lager bygning med højt til loftet, rå murstens vægge og et ditto beton eller cement gulv. Og faktisk behøver et beton gulv hverken at være trist eller grimt at se på. Det er blot et spørgsmål om at vælge en god leverandør, det rette materiale og en passende efterbehandling.

Få det flotteste beton gulv med hjælpe fra Ryberg Beton & Design

Ryberg Beton & Design har mange års erfaring i leverance og støbning af beton gulve i private hjem.

Med et beton gulv fra Ryberg Beton & Design er du garanteret et smukt, holdbart, slidstærkt og rengørings venligt gulv. Ryberg Beton & Design sørger nemlig altid for at slibe betonen så snart denne er hærdet, for på den måde at frembringe en glat og ensartet overflade, som dernæst imprægneres. På den måde skabes et gulv, som er utroligt let at gøre rent, da imprægneringen er væske afvisende, og der derfor ikke samler sig støv og skidt i gulvets overflade.

Gulvet bliver mat skinnende og utroligt eksklusivt i sit udtryk. Du får et beton gulv, som er modstandsdygtigt over for daglig brug, og ikke så let bliver ridset og skrammet som et traditionelt trægulv.

Når du vælger Ryberg Beton & Design til at lægge dit nye beton gulv, anvendes special beton, som lægges i et forholdsvis tyndt lag – helt ned til otte millimeter – oven på det eksisterende gulv. Dette kan lade sig gøre uanset om gulvet består af klinker, træværk, fliser eller rå beton.

Du kan læse mere, og se flere varianter af beton gulv, på https://www.rybergbetonogdesign.com/beton-gulve