Skab et mere effektivt og mindre støjende skib med skibsisolering

08 januar 2020 Emilie_Jacobsen

Har du en båd eller et skib af ældre dato, kan der være penge at spare på dig og et rarere miljø at hente, hvis du sørger for at få foretaget en teknisk isolering af dit skib. Det betyder, at for eksempel dine rør og ventilationskanaler bliver ventilerede, så der ikke forsvinder energi fra dem. Det er med til at gøre dem mere effektive, og du sparer dermed penge.

Samtidig kan isoleringen også dæmme op fra den larm, der er uundgåelig på et skib. Dermed bliver det langt rarere for dig at være ombord på skibet. Det er jo rart, lige meget om du bruger det i din fritid eller til dit arbejde. 

Når du leder efter et firma, der kan hjælpe dig med skibsisolering, er det en god ide for dig at se nærmere på Vendelbo Wood Work. De har står erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at de vil kunne klare opgaven, lige meget hvilken form for skib du har. 

Udover skibsolering kan de hos Vendelbo Wood Work også hjælpe dig med at lægge et nyt teaktræsdæk på skibet. Hvis det gamle ikke ser så godt ud længere, er det oplagt for dig at få lagt et nyt. Det er ikke kun for, at det skal se pænt ud, men selvfølgelig også for, at det holder tæt. Dermed er det altså en vigtig investering i skibet. 

Hos Vendelbo Wood Work kan de også hjælpe dig med skabe det rette interiør og den rette aptering. Dermed kommer dit skib indvendigt til at se ud, som du ønsker, så det passer til dine behov. Sejler du med passagerer, er udseendet selvfølgelig særligt vigtigt, men selvom det er en privat båd, er det også rart for dig, at det ser flot ud – det er jo et sted, du skal slappe af. 

Læs mere på https://www.vww.dk/