Sådan vælger du den rette vognmand til små og store opgaver

Sådan vælger du den rette vognmand til små og store opgaver

Har du enten special-gods eller brug for løbende at få leveret varer eller andet gods rundt i landet, er det vigtigt at have en vognmand du kan regne med. Det gælder uanset om det er en større eller mindre opgave. Når du undersøger markedet for vognmand, vil du hurtigt opleve at der er mange at vælge imellem. Det kan derfor blive forvirrende og en jungle at finde rundt i, hvem der vil være den bedste til at løse din aktuelle opgave. Vi anbefaler derfor, at du undersøge de enkelte vognmænd lidt nærmere. Det kan du blandt andet gøre ved at undersøge, hvad kunderne siger til de opgaver de har løst. Det kan du enten gøre på vognmandens hjemmeside eller gennem Trustpilot, hvis virksomheden tillader deres kunder at give feedback på deres oplevelser.

Vi har en god tommelfingerregel, der vil hjælpe dig godt på vej. Her opstiller vi 2 gode kriterier, som du kan stille din vognmand i din beslutning.

Sikker transport af dit gods

Først og fremmest er det vigtigt at dit gods bliver transporteret sikkert og under gode forhold. Det er derfor en fordel, at undersøge hvor etableret vognmanden er i forhold til opbakning af gods i sine lastbiler. Her kan du også få et indtryk af den måde de håndtere andet gods på. 

Levering til tiden

Det er naturligvis et vigtigt kriterie, at din vognman forstår vigtigheden af at dit gods bliver leveret til den aftalte tid. Her kan du f.eks. bede om en kvittering fra kunden eller vognmanden, når godset er leveret. Hvis du vælger et erfaren og rutineret vognmandsfirma, har de sikkert mulighed for at give dig et login, så du kan tracke dit gods under hele turen. 

Vi har gjort os lidt research og fundet frem til et af landet mest anderkendte og populære vognmænd med mere end 60 års erfaring. Hos https://www.blegdammensbud.dk/vognmand.aspx kan du forvente en sikker transport og levering til tiden.