Sådan får du lettest nye gardiner til boligen

Sådan får du lettest nye gardiner til boligen

Flotte gardiner, der passer til din stil, kan være svære at finde. Det skal være den helt rigtige farve. Det helt rigtige designs. Og så skal målene selvfølgelig passe til dit vinduesparti. Det kan virke uoverskueligt og som lidt at en jungle at købe nye gardiner. Læs med her, og få nogle gode råd til at vælge nye gardiner, og find ud af hvordan du lettest shopper nye gardiner.

3 gode råd til at vælge nye gardiner

Der er mange ting at overveje, når du skal have nye gardiner til boligen. Med disse 3 gode råd er du godt klædt på til at købe nye gardiner. 

1. Design og farve – hvilken stil skal gardinerne passe til? Skal de være meget lyse eller helt mørke? Skal det være klassiske gardiner, rullegardiner, plissegardiner eller noget helt fjerde?

2. Størrelse og mål – har du forskellige størrelses vinduer, som gardinerne skal passe til? Det er vigtigt at få målt korrekt op til alle dine gardiner. 

3. Færdige eller specialsyede – alt afhængig af gardintypen kan du faktisk købe færdigsyede gardiner. Men hvis du har et specielt størrelses vindue eller du ønsker en anden længde på dine gardiner, så skal du få dem specialsyet. 

Få besøg af Gardinbussen

Gardinbus.nu tilbyder besøg af gardinbussen i hele landet. Det er en utrolig nem og behagelig måde at få købt nye gardiner på. Du kan blive hjemme og vente på at få besøg. Så kommer den professionelle gardinspecialist fra firmaet ud til dig. Specialisten hjælper med at måle op til de nye gardiner og medbringer også prøver på alle firmaets forskellige materialer. Det bliver derfor noget nemmere at forestille sig, hvordan en bestemt farve passer ind i netop dine omgivelser. 

Du kan læse meget mere om gardinbussen på firmaets hjemmeside. Her kan du også gå på opdagelse i deres mange forskellige slags gardiner.