Sådan får du det mest optimale af at arbejde udenfor som anlægsgartner

07 oktober 2019 admin

Selvom der er meget arbejde at udføre udenfor som anlægsgartner, hvilket du kan se bevis på her: http://gartnerweiss.dk/vi-udfoerer/anlaegsgartner/ så er der også arbejde at lave indenfor, men det er da soleklart, at når man forestiller sig en anlægsgartner, så er det sådan en type, der arbejder udenfor det meste af tiden.

Er man den danske af slagsen, der arbejder meget herhjemme, så skal man opholde sig en hel del udenfor, hvor man jo kan sige, at nogle andre håndværkere har både arbejde udenfor og indenfor, hvor de forsøger at tilpasse det, så de kan arbejde inde om vinteren og udenfor om sommeren.

Så heldig er anlægsgartneren ikke, for her kan man sjældent bruge vejret som undskyldning for at blive inde, da man må vænne sig til vejret og acceptere, at medmindre der er gang i en syndflod, orkan eller storm, så er man nødt til at komme udenfor at arbejde.

Dog er der en hel masse, man kan gøre for at gøre arbejdet mest muligt udholdeligt imens, man er udenfor.

Et godt råd med det samme kan være, at vejret jo er omskifteligt, så hvis du har mulighed for det det sted, du arbejder, så kan du have et skur af midlertidig eller mere vedvarende stand, hvor du har alt fra shorts, regnfrakke til solbriller liggende i, du hurtigt kan hoppe i, hvis vejret ændrer sig.

Husk også solcreme til de varme sommerdage, hvor de andre indearbejdende folk måske misunder dig, og husk at drikke rigeligt med væske, så du ikke dehydrerer i varmen.

Hav handsker og andet beskyttelsesudstyr på, der passer til arbejdet og både holder tæt, passer på dig, men ikke kommer i vejen for arbejdet.

Husk også at strække ud og bukke dig korrekt i kroppen, hvis du skal lave mange af de samme bevægelser på arbejdet, så din krop ikke bliver overbelastet af det arbejde.