Prøv hypnose, når du vil ændre dit liv

07 oktober 2019 admin

De fleste mennesker har hørt om hypnose i forbindelse med rygestop. Men vidste du, at hypnose også er et effektivt redskab til at overkomme angst, reparere et lavt selvværd, eller gennemføre større livsstils ændringer?

Hvordan opleves hypnose?

Måske har du overvejet at opsøge en hypnotisør eller en hypnoterapeut, men være nervøs for hvordan det mon ville påvirke dig. Her behøver du slet ikke at være nervøs. En dygtig hypnotisør vil altid respektere dine egne grænser, og aldrig udføre hypnose, som ikke har til formål at understøtte de mål, I har aftalt. Du vil altid kunne have fuld tillid til, at din hypnotisør optræder professionelt under sessionen – især hvis du vælger en hypnotisør, som enten er autoriseret psykolog og dermed medlem af Dansk Psykolog Forening, eller psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. På den måde er du nemlig sikret, at din terapeut vil overholde de etiske retningslinjer, som er udstukket af hans eller hendes respektive branche forening.

Når du er under hypnose, er du stadig bevidst, og kan høre alt hvad hypnotisøren siger. Du vil opleve din hypnose som en tilstand, som minder meget om det tidlige søvn stadie – altså lige før du falder rigtigt i søvn om aftenen. Du vil være rigtig dejligt afslappet, og give slip på alle bekymringer og tankemylder. Mens du lytter til hypnotisørens stemme, som guider dig igennem seancen og ned i endnu dybere stadier af afslappethed, vil dit bevidste sind give slip på kontrollen, op hypnotisøren vil kunne få adgang til at kommunikere direkte med din underbevidsthed.

Det er herfra, at alle de fejlagtige forestillinger, som holder dig fast i en ond cirkel af uhensigtsmæssige handle og tankemønstre, udspringer. Ved at erstatte de forældede forestillinger med nye instrukser, kan hypnotisøren vende udviklingen, således at dit liv kan tage en ny og spændende drejning.

Du kan læse mere om hypnose på aagaard-psykoterapi.dk