Pas på de gamle trægulve

04 april 2022 lotte_hindsberg

advertorial

Mange lejligheder på Frederiksberg har smukke gamle trægulve. Nogle af dem er over 100 år gamle, og det gælder både for de store herskabslejligheder, og hvad der dengang var små og ydmyge lejligheder for områdets arbejdere.

I få tilfælde vil du opleve, at gulvene ikke er blevet afhøvlet eller slebet i al den tid, men ofte vil du opleve, at de er blevet afhøvlet og blot kræver en let afslibning, før at de igen står smukke og gyldne.

Du kan vælge selv at afslibe gulvene eller få et gulvafslibningsfirma til at udføre jobbet. Der er ofte ikke mange penge at spare, ved selv at gøre det, når man tager tiden med ind i ligningen. Du kan læse mere om gulvafslibning her https://ggulve.dk/gulvafslibning-frederiksberg.

gulvafslibning frederiksberg

Spar penge ved grundig forberedelse

Vælger du selv at afslibe dine trægulve er der mange penge at spare ved en grundig forberedelse. Altså en forberedelse du skal foretage FØR du henter afslibningsmaskinen. Du betaler for maskinen, fra du forlader butikken, til den bliver afleveret og det vil være dumt at have den stående, fordi du først når du kommer hjem begynder at gøre rummet klart.

Rummet skal selvfølgelig være tomt inden du går igang. Bor du allerede i lejligheden, må du taget et rum af gangen og dække godt af så der ikke kommer støv ellers vælger de fleste at afslibe i forbindelse med en flytning.

Start med at vaske gulvene godt og grundigt, så gammel snavs ikke bliver slebet ned i gulvet. Gå gulvene efter for løse søm ellers vil de ødelægge det dyre sandpapir. Hæng ledninger op, så de ikke ligger på gulvet, så du ikke skal stoppe op i tide og utide og har du mulighed for det, så fjern panelerne. Det gør det nemmere at komme helt ind til væggene med maskinen og det endelige resultat vil blive flottere.

Flere Nyheder