Når man som elektriker skal flytte hovedkontor

Når man som elektriker skal flytte hovedkontor

Man kan sige, at når ens firma skal flytte hovedkontor, så kan man blandt andet være ret så godt stillet som for eksempel el installatør i århus, fordi man ofte er ude på opgaver hos kunderne, end at man er afhængig af at skulle arbejde på kontoret, som man ser det ved mange kontorfirmaer.

Dog er der jo nogle, der må “blive tilbage” i den forstand, at der jo er receptionisten, rengøringsfolkene og andre afhængig af, hvor stort et firma man er, som skal agere rundt i dette store flytterod, og det kan det blive svært at arbejde nu.

I sådan et tilfælde kan man jo vælge, at man lige tilsidesætter de mere almindelige opgaver og holder lukket ved telefonen, så man kan få styr på alle de ting, der skal flyttes, ved at give dem navne, organisere det, skitsere det og sørge for, det er til at finde rundt i og bliver flyttet korrekt rundt uden skader.

Det er jo måske ikke lige det, der er nævnt i ens jobbeskrivelse, men i dette firma som elektriker må man stå sammen og hjælpe hinanden, og det kræver jo ikke en akademisk uddannelse at kunne koordinere og foretage en flytning.

Men måske bliver der insisteret på, at man også skal klare de almindelige opgaver samtidig, og så kan det blive meget stresset, så måske er det nemmest, at man ansætter professionelle folk til at stå for den flytning, hvorfor man sender disse medarbejdere hjem på nogle fridage i den periode, hvis det ikke sker i en weekend.

Men det er jo ikke fair for de andre, der gerne vil have fri, så enten skal man love dem nogle andre fridage eller skære over én kam og sige, at firmaet lukker ned i den periode, hvor man er ved at flytte.

Et godt elektrikerfirma, hvor man også står sammen og hjælper hinanden og blandt andet laver el-installationer i Aarhus, er hos rosborg.dk.