Mad til enhver fest

Mad til enhver fest

Har du aldrig prøvet lækker catering til din fest, fødselsdag eller hyggeaften med vennerne? Så er det måske på tide at kaste dig ud i de mange spændende tilbud, der efterhånden findes overalt på nettet. Alsidige steder som https://www.madkassen.info/ tilbyder mad både til den store fest som konfirmation eller bryllup, og de små hyggesammenkomster med familie eller venner. Og det er ikke bare ‘suppe, steg og is’…

Lidt af det hele…

Til den uformelle sammenkomst over drinks eller en fællesaktivitet kan et udvalg af tapas være den perfekte løsning – gæsterne kan blande lidt af hvert og spise det stående eller siddende i grupper. Eller hvad med lidt krydret mexicansk, velsmagende italiensk eller noget spændende indisk. Catering er mere end blot det gammeldags ‘suppe, steg og is’ – og hos de fleste cateringfirmaer aftaler du bare, hvordan du ønsker din menu. 

Er det snart tid til grill-fredag?

På varme sommerdage er det hyggeligt at slutte ugen af med en omgang grill med kollegaerne, inden alle går på weekend. Men hvem skal købe ind, grille og rydde op? Det ordner catering. Grillbøffer og pølser med tilbehør i form af salat og brød er efterhånden fast inventar på tilbudslisten hos mange cateringvirksomheder. 

Til de lidt større firmafester eller studenterfesten i haven kan du også vælge at få en medarbejder til at komme og stå for selv grillen – eksempelvis til en halv pattegris eller forskellige udskæringer. Book i god tid, når vejret begynder at blive godt… flere og flere og flere har fået øjnene op for den bekvemme og økonomisk overkommelige cateringmulighed. 

Catering til to

Til forskel fra tidligere tiders cateringvirksomheder, er der ikke længere påkrævet et antal over 10 personer eller mere, når du bestiller. Mange tilbyder take-away løsninger, hvor du mod forudbestilling kan afhente på et givent tidspunkt til helt ned til to personer. En god løsning til frokostmødet eller den romantiske picnic.