Må jeg selv lege elektriker derhjemme?

Må jeg selv lege elektriker derhjemme?

Faktisk er det strengt forbudt selv at rode med det, der karakteriseres som de faste elektriske installationer i en bygning. Med ”fast installationer” menes alt hvad der ikke umiddelbart kan afmonteres – for eksempel ledninger i væggen. Du må gerne selv sætte en ny skal på din stik kontakt, hvis du for eksempel ønsker et udtag til usb, så du kan oplade din telefon uden en strømforsyning. Men du må ikke selv trækker kabler til en ny stik kontakt. Og du må heller ikke selv fifle med grupperne i dit hfi relæ.

Hvis du kommer til at lave en fejl, er der ingen forsikringer der vil dække omkostninger i forbindelse med den elektriske brand, du kunne komme til at forårsage. Hvad endnu værre er: Du risikerer at sætte andre beboeres liv på spil. En brand i de elektriske installationer breder sig med lynets hast mellem etager, og kan være rigtig svær at slukke. Og så kan du risikere at stå tilbage med andre menneskers liv på samvittigheden

Hvor finder jeg en kompetent el-installatør i Billund?

Leder du således efter en autoriseret elektriker eller el installatør, som kan hjælpe dig med at trække kabler, installere lys dæmpere og styring af belysning, foretage IHC installationer eller måske hjælpe dig med dine tele og data systemer? Så kan du med fordel kontakte Knud Petersen Filskov.

Knud Petersen Filskov har mange års erfaring med elektriske installationer i private hjem, og besidder samtidig en bred og opdateret viden om de nyeste tendenser inden for området. Således kan Knud Petersen Filskov hjælpe dig med såvel etablering af nyt strøm udtag til lampe eller til stik kontakt som med avancerede el installationer som integrerer forskellige systemer i en centralt styret enhed.

Hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på el arbejde i din bolig, kan du kontakte Knud Petersen Filskov via hjemmesiden knudpetersenfilskov.dk