Leje af container, og når der er brug for det.

Leje af container, og når der er brug for det.

Det er jo ikke lige almindelige mennesker, der lige står og har brug for en container – og dog.

I nyere tid har man faktisk set, hvordan en ganske almindelig aflang container kan bruges af alt fra privatpersoner til mindre erhvervsdrivende.

En container kan bruges ved performance art eller arrangementer med street food, hvor man lige kan tippe den på siden og åbne den op, så man kan sidde i læ derinde og spise, eller man kan bruge den som en madstand.

Her kan man også præsentere ens produkter og vise dem frem. Nogle bruger endda en sammenslutning af disse containere til at holde koncerter i dem, men deres akustik er ikke så god til dette, hvorfor man skal isolere dem eller sætte dem på en bestemt måde for at få optimale lydforhold.

Containerne kan også bruges privat, hvor man kan åbne ende på dem og for eksempel bruge dem som et værksted, og ellers er det jo – som de er beregnet til – gode at opbevare ting i og have en god lås på.

Godt nok ser de ikke så pæne ud i sig selv, men kan man gemme dem i haven, eller man kan dekorere dem selv, hvis man altså selv ejer containeren og ikke lejer den.

En almindelig container er nemlig ikke billig, så hvis man skal aflevere den tilbage, må man ikke lave skader på den.

Til mere permanent brug har man endda også set hele containerbyer opstå, hvor der bor mennesker i.

Her skal containerne dog tilpasses, så de rent faktisk kan bruges til husbehov med alle de nødvendige fornødenheder i sig.

Man taler jo også om hele områder, der er bygget af containeren, og det behøver slet ikke sende tankerne i retning af slum og lignende i udlandet, for det kan faktisk sagtens lade sig gøre med moderne containere.