Lækker frokostordning mm. i Silkeborg og omegn

03 marts 2021 Tina Høy

Er I en virksomhed, der søger diner transportable i Silkeborg? Eller bor du i nærheden af Silkeborg og skal holde fest, hvor du gerne vil have leveret mad? Måske er I bare en familie eller lille gruppe venner, der gerne vil have leveret lækker, frisk og sund mad.

Hvis man skal have gæster eller holde en større fest, er det fantastisk at kunne bestille mad udefra og ikke skulle tænke på indkøb og al det foreberedende arbejde. Så kan man koncentrere sig om at dække bord, lave playliste osv. 

Hvis I er en virksomhed, der søger en frokostordning, har I sikkert allerede prøvet noget allerede, der desværre ikke levede op til jeres forventninger. Måske varierede leverandører ikke nok, maden blev kedelig. eller råvarerne var ikke lækre.

Frokostordning med friske lækre råvarer

Madkassen Silkeborg gør tidligt på morgenstunden klar til den frokost, I arbejder jer henimod ude i virksomhederne. De leverer inden kl. 12, og maden bliver flot anrettet i skål og på porcelænsfade. Det varme er i varmekasser, og de henter de rene service dagen efter. I deres frokostordning prioriterer de friske og sunde råvarer af god kvalitet. I kan altid kontakte Madkassen for et møde, så I sammen kan klarlægge ønsker og behov.

I kan prøve Madkassen Silkeborg i en uge uden at binde jer til noget. Hvis I derimod på forhånd laver kontrakt, er 1. uge gratis.

Hjemmelavet hønsesalat, stroganoff og onsdagskage…

Firmafrokosten indeholder altid hjemmelavet pålæg og en grøn samt en mere mættende salat, og derudover kan det varme fx være wokret, ølmarineret grillkølle eller kalkuncuvette. Onsdag kan I se frem til dejlig kage. Det er muligt at bestille ekstra kage og frugtordning.

For at være med i frokostordningen skal man være min. 10 personer, og der leveres kun, hvis I er min. 15, og leveringen er gratis i Silkeborg midtby.