Lad festen begynde…

Lad festen begynde…

Ingen fest uden musik! Hyr en professionel musiker i nordjylland og vær sikker på, at festen bliver god. Behageligt musik under spisning, pauser under taler og gang i den på dansegulvet. Levende musik giver en bedre stemning til enhver fest – og så kan du få det lige netop, som du gerne vil have det. 

Levende musik til bryllup og fester

En professionel musiker tilpasser musikken efter festen – ikke omvendt. Den store fordel ved at vælge levende musik til festen er ikke alene det unikke og personlige islæt, men den selvregulerende lydstyrke og sans for, hvornår der skal holdes pause. Til festsangene kan der med garanti også akkompagneres med et par akkorder, så det hele bliver lidt sjovere at synge med på. Gå ikke på kompromis med musikken, når den store festdag skal blive en succes. 

Hvad med firmafesten?

Årets julefrokost eller firmaets sommerfest handler om andet og mere end blot at spise og drikke – det er muligheden for at lære sine kollegaer at kende i mere sociale sammenhænge, og hvad er mere oplagt en god sving-om? Sæt skub i firmafesten med levende musik, så går resten af sig selv – og der bliver med garanti nogle gode minder at friske op på med kollegaerne mandag morgen. 

Hvor længe spiller musikken?

Du afgør selv, hvor længe og hvornår du ønsker levende musik til din fest. Du kan booke musikken til hele aftenen, så musikken allerede spiller, når gæsterne ankommer. Du kan booke musikken til at komme og starte let under spisningen. Eller du kan booke musikken til spille op til dans efter maden.

Normalt aftaler du på forhånd med den professionelle musiker, hvor længe festen forventes at vare – ganske enkelt fordi, du betaler på timebasis eller en fast pris for et bestemt antal timer. Sommetider er det dog også muligt at aftale en åben afslutning på aftalen, så musikeren bliver så længe, der er stemning for det.