Lad din lokale bedemand i Struer forestå bisættelsen

Lad din lokale bedemand i Struer forestå bisættelsen

Er du tæt pårørende til en nyligt afdød person? Så står du sikkert også som ansvarlig for at arrangere begravelse eller bisættelse. Denne opgave påhviler som regel de allernærmeste familiemedlemmer, lige som det også er disse som varetager rydning af dødsbo og fordeling af arv og gæld.

Der er tale om opgaver som skal løses temmelig hurtigt efter selve dødsfaldet. Er der en bolig som skal videre i systemet, og er denne fyldt med effekter, som skal bortskaffes, bør dette ske i en fart hvis man vil undgå yderligere udgifter i forbindelse hermed. Og begravelse eller bisættelse skal under alle omstændigheder afvikles inden for fjorten dage efter dødsfaldet.

Få professionel hjælp til de praktiske opgaver

Denne bølge af opgaver, som følger i kølvandet på et dødsfald, kan godt virke aldeles uoverstigelig når man som efterlevende står midt i sorgen og savnet. Derfor er det en rigtig god idé at opsøge al den professionelle hjælp man kan få.

En dygtig advokat med speciale inden for arveret kan hjælpe med fordeling af arv og gæld samt læsning af eventuelt testamente. En marskandiser kan assistere i forbindelse med rydning af dødsbo og bortskaffelse af diverse inventar. Og en bedemand er den rette person hvis du leder efter hjælp til begravelse, bisættelse og alle de tekniske og praktiske formalia der dertil hører.

Bedemanden vil forestå al kontakt til de relevante instanser, det vil sige præst, kirkekontor, krematorium og kommune. En bedemand kan være behjælpelig i forbindelse med fremskaffelse af ligklæder, kiste, urne og gravsten. Og endelig vil en lokalt kendt bedemand have god kontakt til diverse spisesteder, restauranter, forsamlingshuse eller lignende hvis der skal arrangeres gravøl eller reception efter selve ceremonien.

Find din bedemand i Struer

Skal begravelsen eller bisættelsen foregå i Struer kan du med fordel kontakte Krabbes Bedemandsforretning for hjælp og assistance i forbindelse med afvikling af arrangementet – læs mere på krabbes.dk