Kom ikke til skade ved rensning af ventilation

Kom ikke til skade ved rensning af ventilation

Når man skal hen at rense noget ventilation, så kommer det jo meget an på, hvordan den anordning er lavet, så man ved, hvordan man skal gribe den an.

Der kan jo være mange former for ventilation det samme sted, hvorfor man måske skal foretage rensning af ventilation i Uggerby, men hvor man kan komme helt ned til at have noget ventilation, man kan pille fra hinanden og rense, og så skal man måske hen at kravle ind i noget ventilation for rense det grundigt.

Det første er næsten det nemmeste, hvor man skiller alle enkeltdele ad og renser dem grundigt for sig, så man kan samle den igen bagefter til fuldt funktion.
Dette kan tage noget tid, men det vil være det værd.
Husk at have handsker på og grib opgaven grundigt an, for der kan jo være enheder, som der er blevet spidse efter lang tids ventilation.

Så er der formentlig den mellemvare, hvor man ikke kan skille ventilationen af helt, men hvor man bliver nødt til at fjerne nogle plader med videre, før man kan få armene derind og måske lidt mere.

Her skal man holde øje med, at man ikke kommer til at tænde enheden undervejs, eller nogle andre kan komme til at gøre det – så den skal være helt slået fra.

Desuden skal man også være varsom, specielt hvis man ikke kan se, hvor man fægter rundt med armene inde i denne ventilation.

Her er det virkelig vigtigt med beskyttelsesudstyr, når man skal have kroppen ind i ventilationen.

Ofte ved man heller ikke, hvad man støder på, for rensningen er måske ikke den vante og jævnlige af slagsen, men måske er ventilationen gået i stykker og holdt op med at virke, uden man ved, hvad der er kommet til den.

Her skal man også være forsigtig, så man ikke kommer til skade.