Kan du få ordnet noget specifikt hos dit renseri i København?

02 marts 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Du er måske typen, der besøger dit renseri i København med jævne mellemrum, fordi du har den sædvanlige omgang tøj, som du gerne vil have renset.

Nogle gange er det trængende, og nogle gange er det mere for at være på den sikre side, så tøjet ser virkelig flot ud til, når du skal bruge det, for så kommer der ikke nogle ubehagelige overraskelser, når du bevæger dig ud, om det er på jobbet, til middag eller i byen.

Og så er det bare en proces, som du ikke evner at kunne udføre selv – og desuden sparer du tid ved at lade andre gøre det, plus at du faktisk ikke vil indrømme, at det er noget, som du ikke kan finde ud af, og du gider heller ikke sætte dig ind i, hvordan man gør det.

Men en dag er der så en tøjgenstand i skabet, som du gerne vil have renset, men du har aldrig mødt op med sådan en genstand før.

renseri København

Renseriet i København vil se, hvad de kan gøre

Det kan være sådan en genstand, som man sjældent lufter eller helt havde glemt, at man havde liggende, og så vil man gerne lige have den gjort fin (igen), før man tager ud og lufter den.

Her må man spørge renseriet, om det er noget, de kan finde ud af, og man kan jo så kontakte dem på forhånd, om det er noget, som de evner, og ellers må man tage chancen og møde op, så de kan se og mærke på tøjet, om det er muligt eller ej.

Det kan jo være, det er en gammel genstand, som der ellers tidligere godt kunne være gjort noget ved, men nu er den så ødelagt, at den bare vil gå i stykker, hvis man prøvede at fikse den.

Det må man finde ud af i den givne situation.