Hvornår skal du kontakte en kloakmester i Storkøbenhavn?

14 april 2022 cecilie_mortensen

editorial

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at en kloakmester er den rette at gå til, når du skal have hjælp til din kloak. Men er det omvendt nyt for dig at skulle kontakte en kloakmester i Storkøbenhavn? Så kommer vi med flere eksempler i denne artikel på, hvornår det er denne fagperson, du skal kontakte. 

Situationer hvor du skal kontakte en kloakmester i Storkøbenhavn 

Når du døjer med lugtgener

Du kan med fordel række ud til en kloakmester i Storkøbenhavn, hvis du døjer med lugtgener. Det kan være fra afløb i et eller flere af boligens rum – f.eks. køkkenet, badeværelset eller dit bryggers. 

Når vandet løber op i toilettet 

Du kan også tage fat i en kloakmester i Storkøbenhavn, hvis du oplever, at vandet løber op i dit toilet, når du skal skylle ud. Det kan nemlig også være et tegn på, at ikke alt er, som det skal være med kloakken. 

kloakmester

Når vandet klukker, når du tænder for vandhanen 

Et tredje tilfælde hvor der kan være grund til at kontakte en kloakmester er, hvis vandet klukker, når du tænder for vandhanen. 

Har du spottet rotter? 

Det er i den grad et must at kontakte en kloakmester, hvis du har spottet rotter. For det kan være et udtryk for, at der er hul, revner eller lignende i din kloak, som skal udbedres. 

De ting der er fremhævet her, er naturligvis kun nogle af de ting, du kan få assistance til af en kloakmester. Og som du nok kan fornemme, er der flere forskellige anledninger til at tage fat i en. En ting der måske kan være god at vide er, at flere firmaer har en døgnvagt tilknyttet. Det kan du derfor også benytte dig af, hvis der opstår en akut situation, hvor det ikke kan vente, at du får en ud til dig.