Hvornår kan jeg have glæde af massage?

Hvornår kan jeg have glæde af massage?

Når din nakke har sat sig fast, det smerter og stikker over lænden, eller du har hovedpine som følge af spændinger i ryg og skuldre, kan en tur til massøren virkelig gøre underværker. En dygtig massør formår at løsne de smertefulde spændinger, samtidig med at der atter kommer blod cirkulation i musklerne.

Dette bevirker, at diverse affalds stoffer, som har ophobet sig i muskler og i bindevæv, skylles bort via lymfe systemet. Du vil allerede efter første behandling mærke en væsentlig forskel. Og fortsætter du med en tur til massør på regelmæssig basis – for eksempel en gang hver fjortende dag – vil du med sikkerhed opleve bedring på længere sigt.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Fysiurgisk massage, dybde massage, bindevævs massage, sports massage, wellness massage – det kan godt være vanskeligt at bestemme sig for én særlig behandlings form. Men det behøver du faktisk heller ikke. Hvis du vælger at besøge den samme massør på regelmæssig basis, vil han eller hun kunne tilpasse massagen, således at den passer præcis til dig.

En dygtig massør vil formå at inddrage elementer fra de mest kendte massage typer, således at massagen tilpasses din krops behov og dine individuelle grænser. Det kan for eksempelvære, at du har skavanker, som umuliggør fysiurgisk massage på visse kropsdele. Og så kan massøren vælge en anden teknik, når disse dele skal masseres.

Hvad er fordelene ved massage?

Der er mange fordele ved massage. For det første styrkes blod omløbet i dine muskler og i dit bindevæv, således at dette blødgøres, hvilket øger din smidighed og bevægelighed. For det andet frigives der under massagen endorfiner, hvilket giver dig en dejlig følelse af velvære. Og for det tredje kan massagen faktisk styrke din krop, så du får lettere ved ikke at udvikle skader og skavanker.

Du kan bestille tid hos en dygtig massør i Næstved på idraetmassage.dk