Hvornår bærer flyttefirmaet ansvaret ved flytning?

Hvornår bærer flyttefirmaet ansvaret ved flytning?

Mange mennesker vælger selv at flytte, så de kan spare flyttefolkene væk; så de lejer selv trailer, finder almindelige mennesker, der ikke har den rette erfaring til at flytte med, og så bruger man en dag eller to på det og betaler folk i øl og pizza.

Tanken er da også meget god, men der er jo en grund til, at der findes flyttefolk: de vil gerne arbejde og tjene til dagen og vejen; man skåner dem ikke ved at lade være med at benytte dem – tværtimod.

Desuden har de det rette værktøj, flyttebiler, forstand på at opmagasinere, bære op ad trapper, stabler med videre, så de kan gøre det korrekt.

Men mange mennesker tror så, at flyttefolkene er ligeglad med ens ting, hvorfor de går i stykker undervejs i flytningen, fordi der ikke er tale om flyttefolkenes egne ting, som de har affektion omkring.

Skyldsspørgsmålet kan flytte sig flere gange

Lad os da sige, at du vælger et flyttefirma i Randers, fordi det er mest belejligt for dig, og så skal der flyttes mange af dine ting over en kort periode, og du vil faktisk gerne have det gjort hurtigst muligt, da du kan flytte ind det nye sted, så der ingen grund er til at benytte sig af en mellemstation, hvor tingene er opbevaret.

Mens man så selv står med tingene, så bærer man jo selv ansvaret for ens habengut, men når det er i hænderne på flyttefolkene, så har de jo ansvaret for det.

Så kan der opstå tvivl, hvis man hjælpes ad med at flytte sammen med flyttefolkene, og noget så går i stykker, men så må man kunne tale om det.

Er man virkelig øm omkring en given ting eller flere, så er det måske bedst, at man tager det i ens favn og bærer det frem til det nye sted selv i egen bil for eksempel.