Hvordan skal din garageport virke derhjemme?

Hvordan skal din garageport virke derhjemme?

Der er en del at have i tankerne, når man skal have lavet sig en garageport eller for eksempel vælger at købe den færdiglavet fra https://www.altiporte.dk/ 

Så lad os starte med det meget åbenlyse, hvad man skal styr på, når man skal have sig en garageport:

Den skal passe til dimensionerne i den enhed, hvor man vælger at parkere, hvilket kan være en separat bygning, hvor man har bygget en garage, eller det kan være i en tilstødende bygning i forbindelse med et anneks, hvor man så også har garage.

Man skal selvfølgelig have plads til at kunne køre bilen ind og bakke den ind, hvorfor garageporten også skal passe i målene hertil.

Men du skal både tænke på, at der skal være lidt plads at løbe på i alle tre sider, og så skal di have for øje, at du jo nok udskifter din bil på et tidspunkt, så den skal hellere være for stor eller for lille.

Skal garageporten derefter være sådan en, som du skal åbne og lukke med håndkraft?

Om vinteren vil de fleste nok foretrække, at den garageport kan åbnes inde fra bilen, så man ikke skal ud i det kolde vejr, når skal ind – for mange vælger da også at have en garage, så man ikke skal skrabe is af bilen om morgenen, når man skal ud at køre.

Udover at bilen så selvfølgelig også er mere sikret, når den nu holder indenfor bag lås og slå.

Garageporten kan så være sådan en, som drejer direkte op og er en planke af fast materiale, men det kan også være sådan en, som der ruller sig sammen.

Skal den køre hurtigt eller langsomt?

Skal der eventuelt være en katte- eller hundelem i den?

Det sidste kan være lidt farligt, da nogle tyve på den måde kan komme ind i garagen.