Hvor længe tør man vente på at tilkalde en kloakmester?

04 marts 2022 anders_lundtang_hansen

advertorial

Man ved, at man har en kloakmester i Rødekro, hvor man bor i nærheden af, og man er endda på fornavn med de fleste i firmaet, fordi man tit ses i lokalmiljøet og snakker sammen.

Derfor har man også en forventning om, at vedkommende rykker hurtigt ud, hvis man har problemer med kloaknettet derhjemme, fordi man har sådan et godt forhold, at man ikke føler, man udelukkende har et kundeforhold til firmaet, men at man også hjælper hinanden personligt.

Men det gør så også, at man måske kan holde lidt igen, hvis man nu får at vide, at de har meget at lave for tiden, så der kan være lidt ventetid, hvis man bestiller noget fra dem.

Her skal man jo så vide, at der er stor forskel på, hvad det er, som man tilkalder dem for, for der er nogle opgave, der kan vente lidt, mens andre er akutte – det er lidt ligesom hos en tandlæge, hvor man kan komme hurtigt til, hvis man har et akut problem.

kloakmester

Kloakmesteren skal du bruge, når der er behov for det

Så hvis du nu skal have ordnet nogle kloakrør eller lagt nogle nye ned, så er det jo nok noget, som der kommer til at tage lidt tid, og derfor skal man afsætte en god periode til at gøre det i, og derfor kan det være, det kommer til at skulle ske længere ude i fremtiden.

Men hvis nu toilettet er stoppet, fordi der er en prop i kloaknetværket et sted, så er det jo ikke noget, som man lige kan vente særligt længe med at få ordnet.

Så må man tilkalde denne kloakmester og høre, om de kan hjælpe en, og hvis der ikke er mulighed for det, så kan de formentlig henvise til nogle andre, der kan komme akut ud til en.

Flere Nyheder