Hvem skal spille til morgenvækning?

16 marts 2020 anne-mette_hansen

Fejring af sølvbryllup betyder naturligvis også fejring med morgenvækning af sølvbrudeparret. Det er en tradition, at man synger og der spilles dejlig hornmusik med nydelig klædte musikanter. Nogle gange kender man lige nogle, som kan spille på trompet eller tenorhorn. Men hvis ikke, hvor finder man så et par friske musikanter til at overraske det glade sølvbrudepar?

Sådan foregår morgenvækning af sølvbrudepar

Morgenvækningen af sølvbrudeparret er en tradition. Det sker på selve 25-års bryllupsdagen og ikke nødvendigvis på den dag, de holder festen. Dette er også med til, at der sker fejring på flere dage. Festen holdes af parret selv, men morgenvækningen står gæster for og kan derfor også sætte deres præg på at fejre parret på en god måde. 

Morgenen starter typisk med, at alle venner, hele familie og naboer samles udenfor parrets bolig. Her begynder de så at synge sammen med, at en eller to musikanter spiller melodien på trompet eller lignende instrumenter. Man skal lige synge en halv sang, og så træder sølvbrudeparret ud, og sangen fortsætter selvfølgelig. Man synger herefter et par sange, og så inviteret brudeparret ind til morgenmad. 

Hyr dygtige musikanter i København til morgenmusik

Morgenmusik København tilbyder at spille til morgenvækning til guld- eller sølvbryllup i hele København. Det herlige orkester består af Helmer på trompet, Finn på tenorhorn og Jakob på euphonium. De friske herrer møder oplagte og glade op og sørger for, at I får en rigtig god start på dagen.

Herrerne har stor erfaring og har spillet til mange morgenvækninger. De sørger for, at alt forløber, som I ønsker det – og hjælper altid til med god humor. De medbringer selvfølgelig også sanghæfter til de fremmødte gæster, der skal vække brudeparret. 

Læs meget mere om Morgenmusik København, og book sølvbryllupsmusik i København. Så er I klar til morgenvækningen af mor og far, søster og svoger, tante og onkel eller naboparret.