Hvad hjælper en bedemand med?

01 november 2021 Emilie_Jacobsen

editorial

Når du først ser, hvor meget det egentlig koster at hyre en bedemand, kan det være, at du bliver i tvivl om, om det vil være det rigtige at gøre. Er det virkelig alle pengene værd, at du smider dem efter en bedemand? Kunne I ikke klare det hele selv og bruge dem på noget andet? 

Det er klart, at du skal tænke over, hvad du bruger dine penge på, også selvom et nært familiemedlem eller en god ven er død. Du bør dog tænke grundigt over det, hvis du ikke vil bruge bedemanden særligt meget. Der er nemlig mange opgaver, som det kan være hårdt for dig som pårørende at tage hånd om. 

For eksempel er der mange praktiske opgaver i forbindelse med et dødsfald. Der skal udfyldes en masse papirer, indhentes en masse attester, forfattes en dødsannonce, indrykke den i avisen, tale med præsten og kirketjeneren, bestille blomster og meget andet. Det er alt sammen noget, som du godt selv kan stå for, men som det er rart for dig, at der er nogle andre, der står for. 

Professionel bedemand på Djursland 

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en bedemand til at stå for alle de praktiske opgaver, kan du for eksempel se nærmere på Auning Begravelsesforretning. De dækker det meste af Djursland og er derfor også oplagte, hvis du leder efter en begravelsesforretning i Assentoft

Hos dem får du altid meget professionel hjælp såvel som et meget gennemsigtigt prisniveau. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde ud af, hvad du får, og hvad du skal betale. Det er rart for dig, der er meget prisbevidst. 

Udover de rent praktiske opgaver kan bedemanden også hjælpe med for eksempel at fortælle om, hvor du kan holde mindehøjtideligheden efter begravelsen. Det kan også være en rar hjælp, hvis du ikke lige har overskud til at finde ud af det selv.