Har du ikke nok plads til din fest? Så lej et telt

17 oktober 2021 cecilie_mortensen

editorial

Mangler du plads til en fest? Og har du endnu ikke fundet en løsning på din pladsmangel? Så er der alle gode grunde til at leje et telt. Lad os prøve at uddybe herunder. 

Derfor skal du leje et telt til din fest

Når du vælger at gå med den løsning, der hedder teltudlejning, så er der ekstra god mulighed for at få plads til det antal gæster, du skal holde fest for. Først og fremmest så kan du få telte i mange forskellige størrelser, du kan derfor også starte med at undersøge, hvad der vil være et godt match til din fest. 

Hvis du har svært ved at vurdere, hvor stort et telt du skal gå med, så forhør dig endelig ved et firma, der udlejer dem. De har nemlig en rigtig god fornemmelse af, hvor mange kvadratmeter der skal beregnes til hver person, for at pladsen er god. 

Noget der også taler for teltudlejning er, at du kan være mere fleksibel omkring, hvor din fest kan holdes henne. For hvis blot du har et stort græsareal, eller et areal med fliser, så kan der relativt nemt sættes et telt op. For det man skal huske på er, at der selvfølgelig altid medfølger et gulv til udlejningstelte. 

Hvem skal du leje dit telt af? 

Når du skal beslutte dig for, hvem der skal levere det eller de telte, du skal bruge, så er der et par ting, du kan overveje. 

Du kan blandt andet forholde dig til, hvor store telte, du kan få fat i. Du kan også forholde dig til, hvilket tilbehør du eventuelt kan leje med. Det kan være alt lige fra borde, stole, lyskæder, lysekroner og andet der kan være brug for i teltet. 

Et af de firmaer hvor du helt sikkert kan få fingrene i det, du søger, finder du her: https://www.jewi.dk/