Har du brug for en ekstra hånd derhjemme?

Har du brug for en ekstra hånd derhjemme?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der hver dag render fra den ene aftale for blot at opleve, at vi kommer for sent til den næste. Vi har derfor et liv, der er præget af travlhed, og med tiden er det noget, der kan forplante sig negativt og blandt andet blive til noget mere kronisk som stress. Derfor er det vigtigt, at man til tider giver sig selv lov til at koble fra og bare slippe ansvartet, og hvis det ikke er muligt med de mange arbejdsopgaver på jobbet, så kan det være, at det er de mere trivielle ting i hjemmet, der er behov for, at der er en anden, der tager ansvaret for, for en stund.

 

Alt det trivielle arbejde i hverdagen 

Og det er heldig vis også muligt. Og det er faktisk, hvad end det er, du gerne vil have hjælp til. Du kan således få en til at give en hånd med, hvad enten der er tale om havearbejde i form af alt lige fra græsklipning og hækkeklipning til lugning af bede og træfældning, du kan få en til at tage sig af dit VVS-arbejde, når du har en radiator, der skal udluftes, når der skal skiftes vandhaner og pakninger, når du skal have skiftet hånd- og køkkenvask, eller når du skal have skiftet din vaske- eller opvaskemaskine. Og det er blot en brækdel af de opgaver, du kan få hjælp til. Du kan således også få overtaget opgaver inden for malerarbejder, tømrerarbejde, el arbejde og murerarbejde.

 

Få hjælp fra den glade handyman

Mulighederne er derfor mange. Især hvis du tager et kig på Den glade handyman, der tilbyder næsten alt eller i hvert fald det meste inden for ejendomsservice i Charlottenlund. Og her kan du være sikker på, at du altid bliver mødt med et smil, en service der er i top og en uovertruffen punktlighed.