Guide: Sådan kan du vælge en privatskole til dit barn

28 juni 2022 silje_hansen

editorial

Har du et ønske om, at dit barn skal gå på privatskole? Men synes du, at det kan virke som en jungle at finde frem til en? Så kommer vi til at hjælpe dig mere på vej her. Der er nemlig flere ting, du kan have et ekstra øje til, når du skal finde en skole. For det er selvfølgelig vigtigt, at dit barn kan havne på den bedst mulige. 

Vælg en privatskole på disse måder 

Hvor er der et fagligt højt niveau? 

Du kan som det første se efter, hvor der er et højt fagligt niveau. For det har selvfølgelig også en del at sige for det samlede udbytte, som dit barn kan ende med at få med fra sin skolegang. 

privatskole

Hvor er der et godt miljø henne? 

Som det næste kan du forholde dig til, hvem der er kendt for at have et godt miljø på skolen. Denne del har nemlig også utrolig meget at sige for dit barns skolegang. Derfor er det selvfølgelig også et must, at både dig og dit barn tager ud og besøger forskellige skoler. For så kan det relativt hurtigt være til at vurdere, hvordan stedet virker. 

Hvor er der dygtige lærere tilknyttet? 

En tredje ting du kan vælge en privatskole på, er ud fra, hvor der har dygtige lærere tilknyttet. Den enkelte lærer har nemlig meget at sige for det udbytte, som eleverne får af de forskellige klasser.

Tag gerne et kig på Johannesskolen 

Hvis du vil have et bud på en konkret skole, du kan henvende dig til, så er Johannesskolen et godt bud. Her er der tale om en skole, der holder til på Frederiksberg, og som har fra børnehaveklassen og op til 9. klasse. Desuden har Johannesskolen også et fokus på, hvordan den enkelte elevs udvikling kan understøttes faglig som socialt.