Gør det lidt gammeldags som elektriker

Gør det lidt gammeldags som elektriker

Nu må du ikke tro, at vi opfordrer til, at du som elektriker skal gå helt i barndommen med, hvordan man kontrollerede elektricitet i begyndelsen og først med tiden lærte, hvad der var forsvarligt at gøre med det.

Dette gælder sådan set mange steder, om man arbejder med landbrugsel i Billund, almindeligt el i hovedstaden eller sådan set hvilket form for el, man arbejder med.

Det er uforsvarligt at glemme al den lærdom og bare skrotte den, og man vil nok næppe blive anset som en dygtig elektriker, hvis man helt skortede på sikkerheden eller valgte at gøre, som man gjorde i rigtig gamle dage, fordi man har en idé, om det trods alt var bedre i gamle dage.

Nogle ting var da bestemt også bedre i gamle dage, men sikkerheden, kontrollen, implementeringen med videre af el skal man ikke gå tilbage på eller modarbejde.

Men der er andre ting, som man som elektriker kan gøre, der minder om de positive ting ved tiderne i gamle dage, da man besøgte butikker – og dette kan også være, når man kommer ind i en elbutik, eller man bare tager ud til en elektriker eller indkalder sådan en til at hjælpe med ens opgaver.

For man savner jo lidt dengang, hvor man havde tid til at snakke mere grundigt om tingene og kunne sætte sig ind i hinanden behov, hvor det mere nu er blevet en handel, der skal udveksles.

Derfor kan man som elektriker gøre det sted, hvor man holder til eller køre ud med ligne noget, der hylder de gamle dyder.

Det kan være ved at bruge noget gammeldags skrift på ens el-vogn, eller man har et gammeldags kasse-apparat i ens butik.

Indpakningen til de artikler, man eventuelt sælger, kan også være nogle ældre nogle at se på, selvom de selvfølgelig skal være nye og gode, men blot se gamle ud.

Kan du komme på andre ting at gøre det gammeldags med, men hvor det stadig er nyt?