Giv trægulvene en ny chance med en grundig gulvafslibning

25 juni 2020 astrid_pedersen

Står du for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed? Så er det en god idé at friske boligen op forud for diverse fremisninger eller åbent hus arrangementer.

Jo mere indbydende og lækker du kan få stuer og værelser til at fremstå, des mere interessant vil boligen blive for potentielle købere. For ganske få midler kan du faktisk forhøje den forventede salgspris på din bolig. Du bør selvfølgelig foretage en hovedrengøring af rum så som køkken og badeværelse således at disse fremstår skinnende, velduftende og fri for kalk, fedt og snavs.

Men dette er ikke de eneste lavt hængende frugter du kan plukke i denne sammenhæng. Hvis du for eksempel sørger for at have malet væggene og slebet trægulvene vil en interesseret køber finde huset eller lejligheden mere tilgængelig og mindre krævende når det handler om istandsættelse. Dette kan være en stor fordel i forhold til hurtig overtagelse – og ønskværdigt for køberen. Og så kigger du på muligheden for et hurtigt salg til den pris du ønsker dig.

Hvorfor skal jeg lade gulvene afslibe?

Trægulve, som bruges hver dag, vil uvægerligt blive mærket af slitage. Du ser det måske ikke fordi forandringen sker gradvis. Men i det øjeblik du har flyttet sofaen og rullet tæppet sammen vil du tydeligt kunne se en forskel på de områder hvor gulvet har været beskyttet og de hvor det har været udsat for hverdagens brug.

Nedtrådt skidt vil have dannet grimme, grålige slidspor i den slidte overflade. Spildte væsker vil have givet anledning til misfarvede skjolder og pletter, og solens skarpe lys vil have gulnet de flotte, lyse gulvbrædder til en grim nuance. Derfor bør du som minimum lade gulvene gennemgå en grundig gulvafslibning, og helst også en efterbehandling, førend du inviterer købere indenfor.

Få et tilbud på en billig professionel afslibning af gulv hos gulvafslibning-priser.dk