Fuldend festen med teltudlejning i Århus

Fuldend festen med teltudlejning i Århus

Skal du holde fest til forår eller sommer? Så er et telt en hel ideel lokation til festen. Med et telt kan du holde festen indenfor dit budget. Du kan holde festen i haven eller et andet grønt område. Det hele er op til dig. 

Kan du leje et flot telt, der matcher stilen på din fest? Hvad koster det at leje et telt? Skal du selv sætte det op? Kan du også leje borde og service? Læs med her og få svar på dine spørgsmål om teltudlejning i Århus.

Teltudlejning med alverdens telttyper 

Der findes rigtig mange firmaer, der udlejer festtelte. Afhængig af firmaet kan du leje telte til fest i alskens størrelser og forskellige udseender. Nogle er helt hvide. Nogle er med gennemsigtigt loft. Der findes utrolig mange slags festtelte. Undersøg markedet og find ud af, om der er et telt efter din smag. 

Hvad koster det at leje et telt?

Prisen varierer, alt efter hvor stort et telt du vil leje. De forskellige firmaer på markedet har også forskellige priser. Derudover kan det koste ekstra at få teltet sat op. Du kan også skulle bruge penge på at leje stole, borde, service osv. til teltet. Prisen kan derfor starte fra et par tusinde og op mod 20-30.000 kr. 

Skal du selv sætte dit festtelt op?

Hvis du er fiks på fingrene og har et hold af dygtige folk, der kan hjælpe dig, kan det give mening at spare penge på selv at sætte det op. Hvis ikke det er tilfældet, kan du altid betale dig fra at få det sat op. Ofte er opsætning af telt inkluderet i prisen. 

Kan du leje service og borde med til festteltet?

De fleste teltudlejningsfirmaer udlejer også borde, stole, service og lignende. Alt det du har brug for, når du skal holde fest i teltet.