Fire gode råd til dig der skal male indendørs

Fire gode råd til dig der skal male indendørs

Skal du male derhjemme, så er det rart med et par gode fif eller tre; det er nemlig i detaljen, det gode resultat gemmer sig. Vi har talt med et malerfirma, og vi har fået fem gode råd, vi gerne vil give videre – læs med, og bliv klogere.

Hvad skal du overveje, inden du går i gang med at male, og er der ting, du kan gøre, som vil give dig et bedre resultat? Ja – i hvert fald hvis man skal tro den maler, vi har talt med (https://gh-malerfirma.dk/). Han forklarer, at det er de små tips, der gør det hele flot i sidste ende.

De fire råd får du efter billedet, så bliv hængende lidt endnu.

Fire tips til indendørs malerarbejde

1) Vask vægge og træværk. Det kan føles omsonst at vaske vægge og træværk, inden du dækker skidtet til med maling, men det er en god idé at gøre det alligevel. Skidt, fedt, snavs og lignende gør det svært for malingen at hæfte ordentligt, og du risikerer at skulle male flere gange, hvis du ikke vasker først – og det gælder både vægge og træværk.

2) Vælg udstyr med omhu. Det er fristende at spare penge på udstyret, men sørg for at vælge god kvalitet, når du køber pensler og malerruller – det er essentielt for et godt resultat.

3) Vær ikke nærig med malertapen. Malertape er dyrere, end de fleste forestiller sig, og derfor vælger mange den billigste version – men lad være med det. Billig malertape går let i stykker, og så er det et bøvl uden lige at sætte det op og tage det ned igen.

4) Køb god maling. Og med god maling mener vi maling af en god kvalitet, som dækker godt og rækker langt – og hvor glansen passer til det specifikke rum, der skal males.