Find en erfaren og kompetent advokat i Stege

31 maj 2021 silje_hansen

Leder du efter en erfaren advokat, der enten kan hjælpe dig med en sag eller som forsvarer? Der kan være mange grunde til at hyre en advokat. Det behøver ikke altid være i forhold til en retssag. Der kan også være mange juridiske aftaler, som en advokat kan hjælpe med, så det bliver gjort korrekt. Det kan f.eks. være en ejeraftale blandt to virksomhedsejere eller partnere i et selskab. Det kan også være særeje i forbindelse med at blive gift, eller hvis du ønsker at få lavet et testamente til dig selv eller din familie. 

Hvad kan en advokat hjælpe dig med?

En advokat kan som sagt hjælpe med at løse flere forskellige opgaver for både private og erhverv. Det er alt lige fra familiekonflikter, arv eller, hvis du ønsker hjælp eller rådgivning i forhold til strafferet. 

Som virksomhed kan du stå i situationer, som du har udfordringer med selv at løse. Det er her en kompetent advokat kommer ind i billedet. Det kan være udfordringer med at kunder der ikke får betalt deres regninger, hvorfor det kan være nødvendigt med inkasso. Her har en advokat mulighed for at tage en dialog med kunden, for at se om det hjælper. Hvis ikke kan advokaten kalde kunden i retten for at finde en løsning på at få at inddrive det skyldige beløb. 

Generelt kan en advokat også hjælpe med virksomhedsrådgivning. Der kan være flere løsninger og retninger at gå, når man er erhvervsdrivende. Her kan du få juridisk rådgivning for, hvad du skal være opmærksom på ved de forskellige beslutninger. 

Find den bedste advokat i Stege

Hvis du leder efter en kompetent og erfaren advokat i Stege som er til at betale, kan vi varmt anbefale dig at tage fat i kromann-nielsen.com. Her kan du få hjælp både som privatperson og erhverv.