Find din lokale elektriker i Horsens, når du skal renovere

Find din lokale elektriker i Horsens, når du skal renovere

Står du for at skulle bygge om eller til – og involverer dit byggeprojekt el arbejde? Så skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker. Det er nemlig strengt forbudt for dig selv at rode med de faste elektriske installationer i boligen, da der er alt for stor risiko forbundet hermed. Og derfor bør du kontakte dit lokale elektrikerfirma for at få hjælp til denne del af din istandsættelse.

Hvor finder jeg den bedste el service i Horsens?

Er du bosat i Horsens, hedensted, Skanderborg, Vejle, Løsning, Juelsminde eller på de kanter kan du med fordel vælge Norup El-teknik når du har brug for en autoriseret el installatør eller elektriker.

Norup El-teknik har mere end fjorten års erfaring inden for elektriker og installatør arbejde af alle typer og har igennem de seneste to årtier betjent glade og tilfredse kunder i Horsens og omegn med el service. Kunderne hos Norup El-teknik tæller såvel private bolig ejere som erhvervs virksomheder og bolig foreninger som har brug for hjælp til implementering af eksempelvis port telefoner eller intelligente bygnings installationer.

Hos Norup El-teknik kan du få hjælp til opgradering af din boligs eksisterende el installationer, for eksempel i forbindelse med omlægning til Smart Home eller integration med alarm, data netværk og adgangs kontrol. Inden for tyveri alarmer er Norup El-teknik specialiseret i systemerne Vanderbilt, Nedap, ATS, Nox og SPC, og rådgiver gerne omkring valg af det helt rigtige alarm system til netop din bolig. Og så forestår Norup El-teknik selvfølgelig gerne alt hvad der hedder planlægning og projektering af dine nye el systemer således at disse i videst muligt omfang bliver fremtids og drift sikre.

Du kan altid kontakte Norup El-teknik ved Michael H. Norup via hjemmesiden norup-el.dk for et gratis og uforpligtende tilbud på løsning af din elektriker opgave.