Find din lokale el installatør i Horsens

28 november 2020 astrid_pedersen

Når du skal have lavet elektriker arbejde som strækker sig ud over udskiftning af en pære eller en sikring skal du have fat på en autoriseret elektriker eller el-installatør. Dette er et lovkrav, da elektriker arbejde er forbundet med al for stor risiko til at det er forsvarligt at lade lægpersoner om at udføre dette.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret elektriker eller el-installatør i Horsens?

Hvis du leder efter en elektriker eller en el-installatør som kan hjælpe dig med elektriciteten i din bolig i Horsens kan du med fordel kontakte Egebjerg EL.

Egebjerg EL har mere end halvtreds år på bagen inden for servicering af private såvel som erhvervs kunder i Horsens og omegn, og kører over det meste af området inklusive Egebjerg, Hatting, Torsted, Dagnæs og Stensballe. Her udfører Egebjerg EL elektriker og installatør arbejde i alle størrelses ordener.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Egebjerg EL, som gerne hjælper dig med at trække kabel til et nyt strømudtag, lige som Egebjerg EL forestår planlægning og projektering af el installationer i forbindelse med nybyggeri og entrepriser. De dygtige folk hos Egebjerg EL har til sammen mange års erfaring med elektriker arbejde og tilstræber altid at finde den optimale løsning som matcher dine ønsker og præferencer.

Alt arbejde bliver udført på grundlag af mange års uddannelse og rutine – og samtlige medarbejdere holder deres kompetencer ved lige gennem løbende kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for et stykke holdbart og tidssvarende elektriker arbejde når du vælger Egebjerg EL som din el-installatør i Horsens.

Du kan altid kigge forbi Egebjerg ELs hyggelige butik i Egebjerg hvor du kan købe såvel el artikler som husholdnings maskiner, lamper og brugskunst. Du kan også klikke forbi Egebjerg ELs hjemmeside på egebjerg-el.dk og læse meget mere om Egebjerg EL.