Find den nærmeste bedemand i Thisted

05 august 2022 admin

editorial

Det er vigtigt at huske, at en bedemand ikke blot er en person, der hjælper med at arrangere begravelser eller begravelser. De er der også for at støtte de efterladte gennem en af de sværeste perioder i deres liv. 

Bedemanden vil også hjælpe de efterladte med alt det papirarbejde, der er nødvendigt efter et dødsfald. Dette omfatter registrering af dødsfaldet, udstedelse af en dødsattest og hjælp til at sørge for eventuelle ydelser, som den afdøde kan være berettiget til. Bedemanden vil også samarbejde med familien for at sikre, at alt bliver arrangeret i overensstemmelse med den afdødes og familiens ønsker. 

Begravelse eller kremering?

Bedemanden hjælper dig med at afgøre, om du vil have en kistebegravelse, kendt som en jordfæstelse, eller en brænding i et krematorium med efterfølgende nedsættelse af urne eller en askespredning. Din bedemand kan hjælpe dig med at finde en stenhugger, som kan udfærdige en smuk gravsten, hvis dette ønskes.

bedemand thisted

Lad bedemanden hjælpe med alt det praktiske

Bedemanden underretter myndighederne om et dødsfald. Det er også bedemanden, der har pligt til at kontakte præsten og kirkekontoret for at arrangere begravelsen. Hvis du desuden ønsker hjælp til at udfylde din dødsanmeldelse korrekt og indsende den til tiden, kan bedemanden hjælpe dig.

Vælg en lokal bedemand -det betaler sig

Der er mange fordele ved at vælge en lokal bedemand eller begravelsesforretning – især hvis du ikke selv residerer i det område hvor den afdøde havde sin sidste bolig.

Den lokale bedemand vil næsten altid være i kontakt med præsten, kapellet og kirkeværgerne i den afdødes kvarter. Du behøver ikke selv at bekymre dig om dette, og du vil have tid til at sørge i dagene før begravelsen eller bisættelsen. Og så vil du få overskud til at tage en smuk og værdig afsked med din kære afdøde sammen med de øvrige efterlevende.

Find lokal bedemand i Thisted på vester-begr.dk.