Find de rette selskabslokaler til din næste fest

04 juni 2021 astrid_pedersen

Skal der snart tages revanche, når det handler om festligholdelsen af diverse begivenheder – og er du i den forbindelse i bekneb med pladsen derhjemme? Så bør du overveje at leje festlokaler til formålet.

Når du lejer festlokaler eller selskabslokaler slipper du for bøvlet med selv at skulle ommøblere hele dit hjem for at få plads til de mange gæster. Du undgår bekymringer angående antallet af siddepladser og mængden af bestik og tallerkener der skal anvendes. Og så slipper du sidst, men ikke mindst, for at skulle bruge mange timer på oprydning og rengøring.

Hvor finder jeg de bedste selskabslokaler nær Roskilde?

Hvis festen skal afholdes tæt på Roskilde på Sjælland kan du med fordel taget et kig på Restaurant Bondestuen i Jyllinge. Restaurant Bondestuen i Jyllinge er en hyggelig italiensk restaurant som samtidig udlejer selskabslokaler. Den helt store fordel ved at leje selskabslokaler hos Restaurant Bondestuen i Jyllinge er at du her kan købe den fulde pakke – det vil sige både lokaler, mad og drikke.

Restaurant Bondestuen i Jyllinge tilbyder nemlig forskellige menuer eller buffet’er til dit næste selskab. Du kan vælge mellem en traditionel menu, en dansk buffet, en italiensk buffet eller en brunch buffet, hvis selskabet finder sted om formiddagen.

Til de tre aften menuer tilbydes samtidig tilkøb af velkomst drink samt natmad, for eksempel oksekøds suppe, tomat suppe, asparges suppe eller pizza. Og du kan vælge at traktere med det store kaffebord hvortil der selvfølgelig hører hjemmebagt kage og en lille avec.

Der ud over vil Restaurant Bondestuen i Jyllinge gerne hjælpe med at tilpasse selskabslokalet således at det passer til dit formål. Dette kan for eksempel foregå ved hjælp af skillevægge så at lokalet ikke virker så stort hvis dit selskab er mindre og mere intimt. Eller du kan få hjælp til festlig oppyntning af dit selskabslokaler forud for festen.

Kontakt Restaurant Bondestuen i Jyllinge for et tilbud på selskabslokaler via hjemmesiden https://bondestuenjyllinge.dk/selskaber/.