Find de rette kurser på din lokale daghøjskole

Find de rette kurser på din lokale daghøjskole

Mange voksne har ikke tilegnet sig færdigheder inden for matematik og regning på et tilfredsstillende niveau igennem deres skolegang og falder derfor bagud på arbejdsmarkedet – og i deres daglige tilværelse.

Det er vigtigt at kunne anvende de fire basale regnearter – plus, minus, gange og dividere – når man for eksempel skal udfylde sin selvangivelse eller gennemskue sin årsopgørelse, eller når man skal udfylde en låne ansøgning og gerne vil være i stand til på forhånd at kunne overskue aftalen om afdrag.

Der ud over er der mange jobs, selv på ufaglært basis, som kræver at man kan begå sig inden for disse fire regnearter. Og derfor kan man føle sig decideret handikappet hvis matematik og regning er lukket land.

Hvor finder jeg et godt matematik kursus i Randers?

Hvis du ønsker at højne dine kundskaber inden for matematik og regning kan du med fordel tjekke Daghøjskolen i Randers. Hos Daghøjskolen i Randers findes matematik kurser som retter sig imod voksne med særligt behov for at få styr på deres grundlæggende færdigheder inden for matematik.

Når du søger ind på et matematik kursus hos Daghøjskolen i Randers vil du blive indplaceret på et af to trin afhængig af dine eksisterende færdigheder. På den måde har du de bedste forudsætninger for at få det rette udbytte af dit matematik kursus. Når du har gennemført trin to har du erhvervet dig de mest grundlæggende færdigheder inden for matematik og regning som anvendes til hverdag. Og så har du adgang til diverse erhvervs uddannelser.

Om Daghøjskolen i Randers

Daghøjskolen i Randers er en uddannelses institution som tilbyder opkvalificering af voksne med et ønske om at komme videre i deres uddannelses eller arbejdsliv. Hos Daghøjskolen i Randers tilbydes kurser i matematik samt i dansk for tosprogede elever. Du kan læse mere om Daghøjskolen i Randers på hjemmesiden daghoejskolen.dk