Fejlfrit netværk?

Fejlfrit netværk?

Intet fungerer uden et godt netværk. Du kan gøre det selv, eller du kan vælge at få installeret netværk professionelt – forskellen ligger i erfaring og tidsforbrug.

Professionel netværksinstallation i Silkeborg handler om at gøre det ordentligt fra starten, så evt. fejl undgås. Har du erfaring og tid nok til at sikre mod fejl i din egen netværksinstallation? Ellers så er det måske klogt at overlade det til professionelle…

Hvad koster netværksinstallation i Silkeborg?

Prisen for professionel netværksinstallation i Silkeborg adskiller sig sikkert ikke fra professionel installation af netværk i andre byer – prisen afhænger af hvilken type netværk, du skal have installeret; hvor stort netværk, det drejer sig om, og dermed i sidste ende hvor mange mandetimer, der ligger i installationen. 

Mandetimerne i en professionel installering af netværk inkluderer både rådgivning om indkøb af netværk, opmåling til kabler og selve installationen. De fleste professionelle installatører af netværk sørger også for at fremtidssikre, således at der er mulighed for at udvide og opgradere netværket fremadrettet. 

Få installeret alle typer netværk…

Du kan få installeret netværk professionelt i både store og små virksomheder – uanset om du skal have installeret trådløst netværk, kobbernetværk eller fibernetværk. 

Trådløst netværk

Trådløse netværk er ofte populære i virksomheder, hvor netværket skal fungere på mindre arealer, eller hvor brugerne af netværket sidder fordelt på flere etager over hinanden. Fordelen ved den trådløse installeringer er, at du slipper for besværet med ledninger, og indretningen på kontoret er mere fleksibel i forhold til at skabe nye arbejdspladser eller omrokere. 

Kobbernetværk

Installation af kobbernetværk bliver ofte udført med specialproducerede materialelængder. Den professionelle installatør måler typisk op på stedet og lader det rette mål producere til formålet. Ved installation i mindre virksomheder kan installatøren som regel selv tilrette længden og konnektere på stedet. 

Fibernetværk

Den effektive, men skrøbelige netværkstype fiber, skal behandles korrekt, så der ikke opstår skader allerede ved installering. Fagfolk bliver løbende opdateret med kurser omkring fibernetværk, så du altid kan være sikker på et problemfrit fibernetværk. Der er dog forskel på kvalitet og pris, når du vælger fibernetværk – lad den professionelle installatør rådgive om indkøb. 

Har du brug for andet?

Opbygning af UPS-anlæg eller servertrack kan også være en god idé at overlade til fagfolk. UPS-anlæg er med den effektive sikring mod produktions- og maskinstop en god investering for virksomheder, hvor tiden på produktionsbåndet tæller. Til større kontorfaciliteter kan korrekt installering og nedkøling af serverer være altafgørende for et stabilt netværk. 

Lad fagfolk tage hånd om netværksinstallation – det betaler sig i længden…