Få undersøgt din kloak af din lokale kloakmester

Få undersøgt din kloak af din lokale kloakmester

Det er de færreste mennesker der tænker over at vores kloaksystem som vi kender i dag og tager for givet ikke er mere en omkring 150 år gammelt og det endnu ikke er hele Danmark der er tilsluttet. Udkantsdanmark samt sommerhus og kolonihaveområder er endnu ikke tilsluttet. Er dit hus ikke tilsluttet har du ofte en tank som kan tømmes af en kloakfirma. Det kan f.eks. være en kloakmester i Vejle.

Som hus, sommerhus eller kolonihave ejer er det dit ansvar ,at den del af kloakken der er på din grund fungere optimalt. Vores almene sundhed er afhængig af at vores kloakker fungere. Er du i tvivl om din kloak fungere eller du kan lugte at der lugter slemt af afføring på din grund, skal du kontakte en autoriseret kloakmester til at undersøge din kloak.

Få undersøgt din kloak

Lugter der på din grund og du er ikke i tvivl skal du ringe til en autoriseret kloakmester frem for selv at undersøge kloakken. En kloakmester laver efter aftale en TV inspektion af din kloak og hvis han opdager at der er et hul eller at den er stoppet, vil han efter aftale enten reparere hullet eller spule kloakken ren for slam, så den igen fungere optimalt. 

Finder din kloakmester spor af rotter bliver kommunen kontaktet og de kommer for at slå rotterne ihjel. Det er vigtigt at det sker med det samme, da det kun tager kort tid før 2 rotter er blevet til 400. Rotter spreder sygdom videre til mennesker. Du betaler for at kommunen sender en rottebekæmper ud til din ejendom via skatten, så det er gratis at de kommer.

Hvis din kloakmester opdager at du ikke har et filter på din kloak op til huset, kan du med fordel få et filter sat på så rotter ikke kan kravle op og ind i dit hus.