Få repareret din smartphone eller enhed

Få repareret din smartphone eller enhed

Har du en revne i din skærm på din smartphone, eller er der sket en anden skade? Før du køber en ny, kan det være værd at overveje at få den repareret. Især en mindre skade kan betale sig, hvis din smartphone ikke er så gammel, da reparationen er noget billigere end en ny smartphone. Og så slipper du for at skulle sætte en ny telefon op.

Send nemt din smartphone til reparation

Og før du begynder at søge efter en butik, der reparerer smartphones eller andre enheder, så overvej Fønix Smartphone Repair. De passer godt på din telefon, deres priser er konkurrencedygtige, og du er fri for at tage hen til en butik to gange for at aflevere og hente. Der er 4 trin, til du har din “raske” smartphone i hånden igen:

1. Du kontakter Fønix Smartphone Repair. De får flest mulige informationer om, hvad der er sket med din telefon og naturligvis dine kontaktinformationer.

2. Du sender eller afleverer telefonen.

3. De reparerer og renser enheden. De bruger kun originale dele, og data på din enhed vil være, som da du afleverede den.

4. De sender enheden tilbage – godt beskyttet.

Fønix Smartphone Repair ordner alt fra accesories, små reparationer, skærmskift, rensning og diagnosticering. Måske vil du først have vurderet, hvor omfattende skaden er, og om du hellere vil købe en ny telefon, før de går i gang med at reparere den gamle. Du kan også lave specialaftaler med dem, så ring og hør, hvad dine muligheder er. https://foenixrepair.dk/

Bedste reservedele til laveste pris

Virksomheden er dansk og er startet op af Lars Lundquist Nielsen. Virksomheden startede hjemme på stuebordet, men antallet af kunder voksede, og de fik lokale i Skagen. Konceptet er at bruge de reservedele af bedst kvalitet til den laveste pris. De arbejder mest med Iphone, dernæst Huawei, Samsung, OnePlus og Sony.