Få muret din husfacade op

Få muret din husfacade op

Er du den glade ejer af et murstenshus kan det på et eller andet tidspunkt blive nødvendigt at mure facaden op igen, hvis du ønsker at huset forsat skal se flot og pæn ud. Det er noget du skal hyre en murer til, da det hører indenfor hans arbejdsområde og han har den nødvendige erfaring der i sidste ende vil vise sig i et flot resultat. Du kan læse mere om en murer her https://xn--srenryberg-0cb.dk/

Start med en sandblæsning af facaden

Inden du får dine murer muret op er det en god ide at starte med at få sandblæst huset. En sandblæsning fjerner gammel maling, pus og snavs og vil gøre det endelige resultat markant pænere, foruden at det vil holde længere. Husk at det er vigtig at muren får tid til at tørre inden der mures, så der ikke kommer fugt.

Valg af murer

Inden du får muret din facade op, er det en god ide at lave dit forarbejde. Brug den tid det er nødvendigt at finde den rigtige murer. Det kan ende med spare dig for meget frustration og penge i sidste ende.  

Start med at få flere tilbud og undersøg dem grundigt. Husk at tage forbehold for, at der kan være forskel i materialevalg og måde hvordan opgaven løses. De flere tilbud giver dig en ide om prisniveauet og sikre dig, at du ikke ved et uheld er kommet til at ringe til den dyreste i området. 

Undersøg samtidig Trustpilot eller en anden lignende side og se hvad tidligere kunder har haft af erfaring. Du skal se bort fra de bedste og dårligste anmeldelser. Det er ofte de utilfredse der skriver. Du skal se efter, om der der noget der går igen i anmeldelserne. Positive som negative. Er der flere der skriver det samme, vil du med stor sandsynlighed også opleve det samme.