Få hjælp til smerter og spændinger hos en kiropraktor

Få hjælp til smerter og spændinger hos en kiropraktor

I dagens Danmark slås mange mennesker på daglig basis med stærke smerter og spændinger i kroppen. Og mange af disse kan faktisk behandles – for eksempel hos en kiropraktor.

Behandling af muskel- og ledsmerter hos en kiropraktor

Døjer du med smerter og stivhed i leddene samt kronisk ømme muskler behøver det hverken at skyldes gigt eller fysisk overanstrengelse. Det kan også blot skyldes at din krop ikke er i balance – og dette kan der rettes op på ved hjælp af en effektiv justering.

En kiropraktor vil kunne hjælpe dig med at få kroppen på plads igen således at du oplever en øget bevægelighed i dine led og en højere grad af smidighed i musklerne og i det omkring liggende væv. Og så vil kroppen få lettere ved at hele sig selv samtidig med at nye skavanker får sværere ved at opstå.

Smerter og stivhed opstået som følge af en skade kan også afhjælpes med et kiropraktor besøg. Lider du af en overbelastnings skade som for eksempel seneskedehindebetændelse (karpal tunnel syndrom), en musearm eller en golf eller tennis albue vil der typisk være opstået inflammation i senerne.

Dette kan være helt utroligt smertefuldt og samtidig gøre musklerne stive og ufleksible. Her kan du med stor fordel supplere din kiropraktor behandling med massage samt fysisk aktivitet og diverse øvelser som kan hjælpe dig med selv at bidrage til smertelindring og heling af skaderne.

Hvor kan jeg finde en kompetent kiropraktor på Frederiksberg?

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik kan du altid bestille en tid til en indledende konsultation og udredning for dine fysiske smerter og skavanker. Frederiksberg Kiropraktiske Klinik består foruden to dygtige og erfarne kiropraktorer af kvalificerede og læge eksaminerede massører som står klar til at supplere din kiropraktor behandling med professionel fysiurgisk massage.

Du kan læse mere og booke tid online på hjemmesiden kiropraktor-frederiksberg.dk.