Få hjælp til maling af lofter og vægge hos maler i Helsingør

20 april 2022 astrid_pedersen

advertorial

Hvis du ejer dit eget hus eller din egen lejlighed bør du sørge for at vægge, lofter og indvendigt træværk i boligen bliver vedligeholdt. Det er synd hvis det får lov at forfalde. Og derfor er det en god idé med års mellemrum at tjekke om boligen trænger til at blive malet indvendig.

Hvordan ved jeg om min bolig skal males indvendig?

Når væggene, lofterne og det indvendige træværk i en bolig trænger til et frisk lag maling vil du bedst kunne se det hvis du kigger godt efter. Forfaldet sker nemlig over tid, og det er slet ikke sikkert at du har lagt mærke til de små forandringer som sker i løbet af årene.

Hvis du for eksempel fjerner et billede eller et spejl som har hængt samme sted på væggen i mange år vil de tydeligt fremgå. Der hvor spejlet eller billedet har beskyttet væggen mod mados, luftforurening og solens skarpe uv stråler vil farven være intakt. Men rundt omkring vil du tydeligt kunne se hvor meget farven har ændret sig.

image

Pigmenteret maling vil bleges i nuancen, og hvid maling vil gulne. Og så vil du kunne se hvor snusket væggen fremstår, som et resultat af partikler fra røg og fedt som har indlejret sig i overfladen. Samtidig vil du ved at tage et nøje kig på paneler, døre, dørkarme og vinduesrammer kunne se at disse med tiden er blevet ridsede og skrammede.

Lofterne vil sikkert også synes gullige – især der hvor de møder væggene. Og så er det på tide at kontakte det lokale malerfirma for et tilbud på indvendig maling af boligen.

Hvor kan jeg finde en god og billig maler i Helsingør?

Hvis du ikke har lyst til at betale en mindre formue for professionelt udført malerarbejde kan du altid kontakte Malerkanonen – læs mere på malerhelsingoer.dk

Flere nyheder